DettyDesign Lakberendezés

Csináld magad: hűtő dekorálása

Megszokhattuk már, hogy ha eljön a tavasz, vele együtt a kiállítások, vásárok időszaka is beköszönt. 

Így van ez idén is. Március elején a Konyhakiállítással kezdődött a szezon, majd folytatódik az OtthonDesign –  Otthonteremtési Szakkiállítással 2016. 04. 06. – 10-ig a Hungexpon.

Külföldi viszonylatban igazán nagy volumenű kiállításnak számít a milánói Salone Internazionale del Mobile – Nemzetközi Bútoripari Szakkiállítás, amely április 12-17-ig kerül megrendezésre. Hogy miért teszek említést erről és mi köze ennek a cikk címében beharangozott hűtőkhöz? Nos, ezen a milánói kiállításon debütál az a 100 db-ból álló festett hűtőcsalád, amely megváltoztathatja a nagyközönség hozzáállását a konyhai nagygépek megjelenéséről. Miért? Ezek a hűtők nagyon színesek, nagyon mintásak, egyáltalán nem megszokottak, emlékeztetnek a 60-as évek hippi korszakára. 

cim_184 1_319

Képek

Mit szóltok? Ezek azok a darabok, amelyekbe valaki vagy nagyon beleszeret, vagy nagyon utál.

De nem az a cél, hogy felvegyük a versenyt Domenico Dolce és Stefano Gabbana hűtőpingálókkal, hanem hogy a saját konyhánkban, saját hűtőnket a saját képünkre formáljuk. Mert megtehetjük mi magunk is. Én már megtettem pár éve: egy fehér hűtőt festettettem át a párommal feketére. Hosszú távú megoldás, ami tökéletes lett, ma is jól funkcionál. Itt a cikk, amiben leírom, hogyan készül. 🙂

huti

Az én fekete hűtőm

Aki nem szeretne belefogni ilyen nagy munkába, mint hűtőfestés, de szeretné egyedivé tenni hűtőjét, mosogatógépét, annak találták fel a mágneses hűtőgép dekorációt. Ez egy mágneses dekorfólia, amit csak rá kell helyezni a gépre, és már készen is van. Nem csúszik el, nem gyűrődik. A festéssel ellentétben, ha akarjuk, évszakonként változtathatjuk a fóliát, vagy ha meguntuk, könnyedén le is vehetjük a gépről.

Magyarországon pl. a Frigo Deko foglalkozik a forgalmazásával. Mutatok pár inspirációs képet a webshopjukból.

2 1

Ha ez túl soknak tűnik (árban, megjelenésben), akkor még mindig választhatunk egyszerűbb öntapadó falmatricát, amelyet természetesen hűtőnkre is felhelyezhetünk. A következő képek a Mywall kínálatában találhatók.

3

Tehát kedves Olvasóim, hűtőre fel! Tegyétek ti is egyedi hangulatúvá konyhátokat egy jól eltalált hűtőszínnel, dekorációval!

Érdekel a lakberendezés? Gyertek, csatlakozzatok a fb csoportomhoz! Ott kérdezhettek, segíthettek másoknak, jól érezhetitek magatokat hasonló érdeklődésű emberek között.

.

Ha pedig nem szeretnétek a továbbiakban lemaradni legfrissebb bejegyzéseimről, iratkozzatok fel Hírlevelemre! Itt tehetitek meg: http://dettydesign.hu/hirlevel/

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!