DettyDesign Lakberendezés

Tipikus lakberendezési hibák 2.

Az előző cikkemben már leírtam 6 tipikus lakberendezési hibát, amit jobb elkerülni, ha harmonikus otthonra vágytok. Most folytatom a sort. 🙂

7. hiba: egymással nem harmonizáló színek, anyagok 

Gyakori hiba, hogy először festünk a szobában, majd a festéshez próbáljuk kiválasztani a textileket. Igaz, hogy nagy a textil választék ma már színben és mintában, mégis sokkal egyszerűbb dolgunk lehet, ha fordítva gondolkodunk: válasszuk ki a nekünk tetsző textileket, majd a hozzá illő falfestéket.  A festék szaküzletbe akár vihetünk is magunkkal a textilből egy darabkát a megfelelő árnyalat kiválasztásához.

Figyeljünk azonban arra, hogy a színek és minták harmonizáljanak egymással, illeszkedjenek a meglévő bútordarab színéhez, mintájához.

Tovább lapozás a teljes cikkhez.

 

bedroom_clutter_mess_tidy_save_cash_life_handbag

Kép

 

Érdekel a lakberendezés? Gyertek, csatlakozzatok a fb csoportomhoz! Ott kérdezhettek, segíthettek másoknak, jól érezhetitek magatokat hasonló érdeklődésű emberek között.

Ha pedig nem szeretnétek a továbbiakban lemaradni legfrissebb bejegyzéseimről, iratkozzatok fel Hírlevelemre! Itt tehetitek meg: http://dettydesign.hu/hirlevel/

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!