DettyDesign Lakberendezés

2015-ös év divatszíne

A Pantone színskála több ezer színt tartalmaz, minden színnek saját kódja van. A Panton szakértői 2000 óta minden évben összeülnek,  hogy megtalálják az év színét, azt a színt, amely legjobban képviseli a világot. A kihirdetett szín azután természetesen megjelenik nemcsak a neves divattervezők palettáján, hanem a dizájn életben, lakberendezésben is.

Az alábbi képen jól láthatók, hogyan alakultak ezek az árnyalatok, melyek voltak olyan nagy hatással a divatvilágra.

article-colour-history

És hogy mi lesz 2015-ben ez a nagyon várt árnyalat? Nos, az eddigi évek ragyogó színei után kissé visszafogottabb szín lett az év színe: ez a MARSALA. Ez a földes vörösesbarna árnyalat erőteljesen hat az érzékekre, megbízható, biztonságot nyújt, melegséget, harmóniát sugall, jól kombinálható más színekkel, egyszóval nagyon szerethető. Nagyszerűen használható visszafogottabb, modernebb otthonokban éppúgy, mint egy nagyon elegáns lakásban. Mit gondoltok?

Mi jut még eszetekbe erről az árnyalatról? Beépítenétek az öltözködésetekbe, használnátok az otthonotokban?

Pantone_Introducing_Color_of_the_Year_Marsala_banner

Pantone_Color_of_the_Year_Marsala_Story_One_Top_Image

spring_summer_2015_color_trends_marsala_brown_fashionisers

142b7aa490976661e1db4a7606b0616c

884ab55993aaad59887d6a8670474d4e

Kép és kép, kép és kép

Érdekel a lakberendezés? Gyertek, csatlakozzatok a fb csoportomhoz! Ott kérdezhettek, segíthettek másoknak, jól érezhetitek magatokat hasonló érdeklődésű emberek között.

Ha pedig nem szeretnétek a továbbiakban lemaradni legfrissebb bejegyzéseimről, iratkozzatok fel Hírlevelemre! Itt tehetitek meg: http://dettydesign.hu/hirlevel/

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!