DettyDesign Lakberendezés

30+1 stílusos kicsi szoba

Kicsi a lakásotok? Gondban vagytok a praktikus berendezésével? Mit, hogyan, hova, mennyiért – ezek a kérdések zakatolnak állandóan bennetek?

Tényleg nem könnyű. Hogyan rendezzetek be stílusosan egy kisszobát úgy, hogy minden megálmodott funkciónak legyen benne helye? És lehet egyáltalán színes egy kisszoba, vagy ragaszkodni kell a világos árnyalatokhoz, amik optikailag növelik a térérzetet? És mi van, ha örökölt bútorokkal is rendelkeztek, nincs keretetek új darabokat venni?

A képek remélhetőleg választ adnak a fenti kérdésekre.

További kicsi helyiségek berendezéséhez itt találtok ötleteket.

01-ricardo-jaeger-rs

02-diego-mello-rj

03-levi-mendes-jr

04-ze-gabriel

06-luis-gomes

08-marco-antonio

10-luis-gomes

12-antonio-carlos-pa

13-luis-gomes

16-ucha-aratangy

17-eduardo-marques-sc

20-andre-fortes

21-carlos-piratininga

22-marcos-lima

23-marcos-lima

24-luis-gomes

25-salvador-cordaro

27-luis-gomes

28-jo_o-ribeiro

37-luiz-paulo-lonteiro

39-luis-gomes

40-tomas-rangel-rj

41-eduardo-aigner-df

42-marcos-lima

43-levi-mendes-jr

44-carlos-cubi

45-cristiano-borges-go

47-luis-gomes

48-luis-gomes

49-carlos-piratininga

50-xico-diniz-ba

Képek

.

Kéréssel fordulok Hozzád.
Idén, 2017-ben is indultam az Év Anyavállalata versenyen, és szükségem van minden szavazatra. A lenti gombra való kattintás után a bemutatkozásom alatt nyomd meg a “lájk” gombot! Előre is köszönöm szépen. :)

És hogy mi ez a verseny? Olyan anyukák jelentkezhetnek ide, akik legalább egy 6 éves kor alatti gyermek mellett indították el vállalkozásukat vagy még a gyermekük születése előtt kezdtek el vállalkozni és a gyermekek mellett is megszakítás nélkül üzemelt a cég. Én 10 éve dolgozom vállalkozóként a gyerekek mellett. Nehéz volt, de újból végigcsinálnám. :)

anyav

.

Érdekel a lakberendezés? Gyertek, csatlakozzatok a fb csoportomhoz! Ott kérdezhettek, segíthettek másoknak, jól érezhetitek magatokat hasonló érdeklődésű emberek között. Az instagram oldalamon pedig egyben láthatjátok 3D-s látványterveimet, a megvalósult lakásbelsők – és DIY munkáim fényképeit. .

Ha pedig nem szeretnétek a továbbiakban lemaradni legfrissebb bejegyzéseimről, iratkozzatok fel Hírlevelemre! Itt tehetitek meg: http://dettydesign.hu/hirlevel/

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!