DettyDesign Lakberendezés

8+1 kreatív ötlet anyák napjára

Hamarosan anyák napja! Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy egymás hegyén-hátán jelennek meg akciók e jeles nap alkalmából. Én is hirdettem egy anyák napi játékot Konyhaszépségverseny címmel. Ha van kedvetek, szeretitek a konyhátokat, le is fényképeznétek, megmutatnátok ország-világnak, és még nyerni is szeretnétek, játsszatok velem! A képeket 1014. április 27-ig várom ide.  A részleteket pedig itt olvashatjátok.

Most viszont kreatív ötleteket ígértem, így mutatom is őket. Ezek gyerekekkel készíthető alkotások. Ha éppen kisgyerek apukájaként vagy testvéreként olvassátok ezt a cikket, szép meglepetés lehet bármelyik elkészítése a kicsivel anyukának, nagymamának. Ha édesanyaként vagytok itt, nos az sem baj, az együtt töltött idő a gyerekkel megfizethetetlen ajándék. Jó szórakozást az alkotáshoz!

15

Origami szív

51

Egyszerű és olcsó ajándék: fonallal betekert faág

74 (1)

Üdvözlő kártya

74

Papírtányér és fonal dekoráció

1

Gyönyörű fényképkeret saját kezűleg

2

Egy különleges papírszív különleges anyukáknak, nagyiknak

3

Sógyurmából festett szív

4

Papírvirág vagy szív? 🙂

123

Wc papír gurigából ajándék virág    –    Képek

.

Kérlek szavazzatok rám az Év Anyavállalata versenyen! Idén is indultam ezen a jeles eseményen, és szükségem van minden lájkra. :)  ITT adhatjátok le szavazatotokat.

.

 Ha nem szeretnétek a továbbiakban lemaradni legfrissebb bejegyzéseimről, iratkozzatok fel Hírlevelemre! Itt tehetitek meg: http://dettydesign.hu/hirlevel/

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!