DettyDesign Lakberendezés

Nyári virágözön a lakásban

Tavasztól őszig amerre csak járunk, mindenhol virágok özöne tárul elénk. Nem kell megerőltetnünk magunkat, hogy meglássuk őket. Jókedvre derítenek, stresszoldók, elűzik a fáradtságot. Üljünk le fél órára egy virágos parkban, feltöltődve haladhatunk tovább. 

Miért ne teremthetnénk meg otthonunkban is ezt a fantasztikus hangulatot? Vonjátok be virágos textillel az ülőgarnitúrátokat, vagy ragasszatok virágmotívumot a falra, esetleg pihenjetek éjszaka virágos ágyneműk között. Garantáltan jó hangulatba kerültök általuk.

 

rose_chair

Ez a rózsa formájú karosszék kényelmesnek tűnik egy baráti beszélgetéshez, kis olvasgatáshoz. Elég belőle csak 1-2 darab, hogy a szobád fókuszpontjává váljon. További virágszékeket itt láthattok.

 

Flower-Motif-Curtains-Home-Interior-Decorating-Tips

Virágok a függönyökön? Miért ne! Vigyázzunk azonban a feltűnő, nagy motívumokkal! A nagy terekben tudnak igazából jól érvényesülni, kisebb helyiségeket nagyon összenyomna. Tippek,  Tippek kicsi lakások növelésére.

 

Flower-Motif-Pillow-Home-Interior-Decorating-Tips

Egy-két virágos díszpárnával nem lehet melléfogni, bármilyen stílusba, hangulatba beilleszthető. Garantáltan felfrissítik a helyiséget.

 

Flower-Motif-Sofa-Home-Interior-Decorating-Tips (1)

Bátrabbaknak ajánlom a nagy felületű kanapék áthúzását virág mintásra. Míg a függönyöket az ember könnyedén lecserélheti, addig a kanapét nem kárpitoztatjuk túl gyakran. Mindenesetre nagyon vagány, nagyon erőteljes hatásúak ezek a kanapék. Mit gondoltok?

 

Home-Interior-Bedroom-Decorating-Tips-with-Flower-Motif-Wallpaper-570x490

A falmatricák általában levehetők, áthelyezhetők más helyre ha már meguntátok őket. Kicsi költséggel remek hangulatot lehet általuk teremteni bármelyik helyiségben. Próbáljátok ki! Képek

 

halo

Fotótapéták, posztertapéták, esetleg virágmintás tapéták használata is nagyon dekoratív megoldás. Hogy ne legyen túl sok, érdemes csak egy falat borítani velük. A hatásuk fantasztikus. A fenti kép saját tervem egy hálószobába.

 

 

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!