DettyDesign Lakberendezés

Kreatív képek a falon

Szeretnétek pár saját készítésű képpel feldobni a szobátok falát, de nem tudjátok, hogyan induljatok el? Nos, ha tényleg magatok alkotnátok, a most bemutatott dekoráció megvalósításához nem szükséges drága anyagokat vásárolnotok, elég otthon fellelhető dolgokat felhasználni.

Tehát mi szükséges ezekhez a képekhez? Egy-egy hétvégi nagy pizzázás után visszamaradt dobozokat ne dobjátok ki, tegyétek félre, mert ezek lesznek a “vásznak”. Remélhetőleg ezek tiszták valamelyest, ha nem, újakra lesz szükség. Ezeken kívül már csak tapéta vagy csomagoló papír maradékok szükségesek, talán ezek is akadnak otthon.

És mit kell tenni?  A papírokkal be kell csomagolni a pizzás dobozokat. Használjatok hozzá ragasztót, hogy tartósabb legyen.  A következő képeken látni, hogyan mutatnak a falon ezek a képek. Csoportosan nagyon jól néznek ki. Mit szóltok? Az ötletet itt találtam. További kreatív képeket a honlapomon találhattok.

 

идеи для иньерьера

идеи для иньерьера  7

идеи для иньерьера  8

 

Tetszik ez az ötlet, de kíváncsiak vagytok más kreatív faliképekre? A  honlapomon találhattok még inspirációt itt és itt.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!