DettyDesign Lakberendezés

12 fantasztikus ötlet térelválasztásra

Kislakásban éppúgy, mint nagyobb lakásban gondot szokott okozni a térelválasztás. Miért lehet szükség rá?

Pl mikor két különnemű gyerek lakik egy szobában. Ilyenkor fontos lehet mindkettejüknek megteremteni a saját kuckót. Ezt térelválasztóval érhetjük el legkönnyebben. Vagy kislakás esetében, ahol a nappaliban kell megoldani az éjszakai alvást és a tulajdonosok a kanapé mellett franciaágyat is szeretnének. Az alapterület megengedi, de muszáj elhatárolni egymástól a két funkciót. Az sem szerencsés, mikor az étkező a nappalival egy légtérben van.

Számtalan olyan helyzet lehetséges, mikor szükség van egy jó ötletre, hogy határoljunk el egymástól helyiségeket  falhúzás nélkül. Most erre adok tippeket.

Mint megannyi színes mandala bakelit lemezből…

Bakelit lemezek új szerepben. További ötletek bakelit lemezből

Műanyag lemezek térelválasztónak felfűzve. Szép fényjátékokat ad.

Régi ajtó felhasználása elválasztáshoz. További ötletek ajtók újrahasznosítására

Raklap, mint térelválasztó. További ötletek raklapok újrahasznosítására

Legelterjedtebb a kétoldalú könyvszekrény

Retró stílusú térelválasztó

A függöny, mint térelválasztó? Miért ne. Lapfüggönyből is fantasztikus lehet. Amellett, hogy el tud választani, a lapok elhúzásával össze is lehet nyitni. Praktikus, ha nagy társaság van.

Faágak felhasználása

Műanyag gurigák a mosdóban. El tudom képzelni ezt wc gurigából is.

Képek
Képek

Kéréssel fordulok Hozzád.
Idén, 2017-ben is indultam az Év Anyavállalata versenyen, és szükségem van minden szavazatra. A lenti gombra való kattintás után a bemutatkozásom alatt nyomd meg a “lájk” gombot! Előre is köszönöm szépen. :)

És hogy mi ez a verseny? Olyan anyukák jelentkezhetnek ide, akik legalább egy 6 éves kor alatti gyermek mellett indították el vállalkozásukat vagy még a gyermekük születése előtt kezdtek el vállalkozni és a gyermekek mellett is megszakítás nélkül üzemelt a cég. Én 10 éve dolgozom vállalkozóként a gyerekek mellett. Nehéz volt, de újból végigcsinálnám. :)

anyav

.

Érdekel a lakberendezés? Gyertek, csatlakozzatok a fb csoportomhoz! Ott kérdezhettek, segíthettek másoknak, jól érezhetitek magatokat hasonló érdeklődésű emberek között. Az instagram oldalamon pedig egyben láthatjátok 3D-s látványterveimet, a megvalósult lakásbelsők – és DIY munkáim fényképeit. .

Ha pedig nem szeretnétek a továbbiakban lemaradni legfrissebb bejegyzéseimről, iratkozzatok fel Hírlevelemre! Itt tehetitek meg: http://dettydesign.hu/hirlevel/

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!