DettyDesign Lakberendezés

Modern többfunkciós bútorok

A Magyar Lakásépítők Országos Szövetsége (MALOSZ) szerint Magyarországon kb 788.000 panellakásban 2.100.000 ember él, ez a lakosság ötöde. Miért írtam ezt le? Ezeknek a lakásoknak a többsége 2 szobás, átlagosan 53-55 m2 alapterületűek. Egy család számára, ahol több gyerek is van, mindenképpen nagyobb alapterületre lenne szükség. De hogyan lehet megoldani, hogy mindenkinek legyen saját ágya, szekrénye úgy, hogy ne váljék zsúfolttá az amúgy is kicsike lakás? Többfunkciós bútorokkal.

Pár olyan képet teszek ide – sőt láthattok egy videót is -, amelyek többfunkciós bútorokat mutatnak be. Ezeknek igen nagy hasznát veheti minden kislakás tulajdonos.

A szobákban legtöbb helyigénye az ágyaknak és szekrényeknek van. De nem kell ennek így lennie. Ezen az oldalon 11 rejtett ágyas megoldás található.

Kép

Jó belmagasságú kislakásban ideális megoldás dobogóra helyezni irodát vagy ágyat. Az alatta levő hely tárolásra használható. Ezeken a képeken nappal a picike beszélgetősarok estére franciaággyá alakítható. Kép

Íróasztal alatt rejtett ágy található.

Fel/lehajtható íróasztal

Szekrény síkjából lehajtható ágy. Képek

Nappal lábtartó puff, este ágy. Mérete 42*70/198*70. Nem nagy, viszont mikor vendégek vannak, jó szolgálatot tehet. BoConcept

További fantasztikus ötletek a videóból. Érdemes végignézni.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!